LoginČlanŠifra
Prijavi me automatski    
Registracija
Registracija
FORUMA Početna stranica infoBAR magazina, bh.verzija Provjeri privatne poruke Login Grupe korisnika Lista članova Traži Kako koristiti ovaj Forum? Profil
infoBAR.ba magazin Forum Indeks » movieBAR

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu
Najodvratniji voditelji nasih televizija. Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Naprijed
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
anes
Mala Matura
Mala Matura

Član od: 26 Dec 2004
Komentari: 313
Mjesto: Bosnia Hercegovina

KomentarUpisano: Četvrtak Jan 26, 2006 1:45 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

najbolji senad H, mato dz,

daleko najgori su dragan marinkovic, od nedavno i faruk caluk, opcenito voditelji na hayatu su kriza..

a kako sam to mogao zaboraviti oni kvazi voditelji ala fedja fetahagic i kompanija krizzzzzzzzzaaaaaa
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
budalica22
Forum expert
Forum expert

Godine: 28
Horoskop: Lav
Kineski: Pas
Član od: 17 Jun 2005
Komentari: 10125

KomentarUpisano: Četvrtak Jan 26, 2006 1:47 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

a da ne spominjem tinku i onog frajercica sto vodi bingo.. momku se placa skolovanje u italiji iz nasih djepova, i svaki put za emisiju mu se plati privatni avion.. kao da je clinton! a koliko momaka u sarajevu ima koji bi taj posao bolje radili

naposletku... mi smo barem imali Balasevica..

"postoje u nama neke dubine neprevodive u rijeci"
Na vrh
amelyna
Manageri
Manageri

Horoskop: Strijelac
Kineski: Pijetao
Član od: 17 Jan 2006
Komentari: 2378
Mjesto: sarajevo

KomentarUpisano: Četvrtak Jan 26, 2006 2:52 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

ako me iko nervira u zivotu (a mene je pravo tesko iznervirati) to je tinka
kako bi rado da je izmarisem
a tek njeni jadni pokusaji imitiranjka sisatih pink voditeljica
bruka i sramota
pa da bar ima sise pa inekako da cojk moze sta i vidjet
havarija ziva...............
i jos umalo da ode na eurosong, nedaj boze nikome
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
ally_sa
Studenti
Studenti

Godine: 27
Horoskop: Vodolija
Član od: 12 Maj 2005
Komentari: 733
Mjesto: Sarajevo

KomentarUpisano: Četvrtak Jan 26, 2006 8:33 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

budalica22 (citat):
a da ne spominjem tinku i onog frajercica sto vodi bingo.. momku se placa skolovanje u italiji iz nasih djepova, i svaki put za emisiju mu se plati privatni avion.. kao da je clinton! a koliko momaka u sarajevu ima koji bi taj posao bolje radili

e njih dvoje mi stvarno ide na zivce!
Na vrh
elejla
Obdanište
Obdanište

Horoskop: Bik
Član od: 12 Dec 2005
Komentari: 179
Mjesto: sarajevo

KomentarUpisano: Četvrtak Jan 26, 2006 9:37 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

ma tinka nema pojma o zivotu! nerviraju me i oni " voditelji" sa ntv 99, a ubjedljivo nagore su one sa obn -a!
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Hammer
Krezubi prvačić
Krezubi prvačić

Član od: 23 Dec 2005
Komentari: 222
Mjesto: USS Patrick Henry

KomentarUpisano: Petak Jan 27, 2006 12:52 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Odbijam gledati emisije koje imaju voditelje,a svaka TV kuca ima svoje bisere.Faruk je kriza na Hayatu,OBN ne znam ni ko sve vodi tamo ima onih (anti)talenata.Jedina dobra stvar kad su reklame na OBN-u pa dodje Dejana i puhne u slova Cool Uuuuf!
lenky25
Manageri
Manageri

Godine: 30
Kineski: Majmun
Član od: 17 Jan 2006
Komentari: 2431
Mjesto: Imladris

KomentarUpisano: Nedelja Jan 29, 2006 1:47 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Kada se govori o najodvratnijem voditelju, onda je to bez premca DRAGAN MARINKOVIĆ!!!
Mislim da nije potrebno dalje komentirati. degenek

shejtan
Mafija
Mafija

Godine: 25
Horoskop: Blizanci
Kineski: Vo
Član od: 26 Dec 2005
Komentari: 3950
Mjesto: Dzehennem

KomentarUpisano: Nedelja Jan 29, 2006 10:59 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

eh...prvo bi iskorijenio one sa NTV99 onog kretena,onog krmka Igora i onog starog sto isto vodi njihov famozni "subotnji mozaik"..jao. Evil or Very Mad
Pa onda oni voditelji sa OBN,tacnije,sa onih kvizova njhovih,krizic kruzic...bla bla..itd..pa onda imamo tu i faruka caluka,odvratnog majmuna koji vodi jos gori kviz tzv. jami..ma muka mi je od vecine tih kretena koji umisljaju nesto...ne znaju rijeci da progovore..

Forum expert
Forum expert

Kineski: Pacov
Član od: 16 Dec 2005
Komentari: 6074

KomentarUpisano: Nedelja Jan 29, 2006 11:04 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

sto se NTV99 tice vec sam se izjasnila...al kad me napomenzste Tinka je stvarno kriza Evil or Very Mad Mozda bih i igrala taj bingo da nije nje Very Happy Very Happy Very Happy
petak navece-ja pred tv-om i listici binga Wink
Neki dan sam je srela u merkatoru...cura luda, fol ona puna sebe Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

mi nismo sami...

Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
071
Obdanište
Obdanište

Godine: 24
Kineski: Tigar
Član od: 02 Nov 2005
Komentari: 125
Mjesto: Logavina

KomentarUpisano: Ponedeljak Jan 30, 2006 12:48 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Senad Hadzifejzovic, Faruk Caluk i onaj seljak iz Zenice Ibrahim Muratovic, taj je stvarno dno dna.

ZA ŠAMPIONE, DRŽAVE CIJELE...
Na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
shejtan
Mafija
Mafija

KomentarUpisano: Ponedeljak Jan 30, 2006 1:23 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

senad hadzifejzovic... Shocked Shocked Rolling Eyes Question
Forum expert
Forum expert

Član od: 23 Jan 2006
Komentari: 7712
Mjesto: Bilo gdje..

KomentarUpisano: Ponedeljak Jan 30, 2006 3:16 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Ne znam samo kako neki ljudi mogu da vode bilo kakve emisije a da fakultet (zurnalistika,prije svega ) nisu ni primirisali! Pa dzaba im i izgled kad se samo hihocu pred kamerama pri tome pazeci da im se ne istopi sminka...ccc..
U sustini,ne gledam TV ali kad se i to cudo desi onda definitivno padam s nogu od gluposti koje izvaljuju oni sa 99 ili one manekenkice sa OBN-a...
npr. "Da li vjerujete u zagrobni zivot?"-------- "Da,naravno,zivjela sam u Zagrebu 4 godine.."(?!)) ili onaj "BIla sam u Londonu i veoma dobro savladala londonski jezik..." wtf!?
Eto,ljudi moji kako su nam pametne nase voditeljice sa OBN-a....
ccc
Na vrh
Dinamitas
Jaslice
Jaslice

Član od: 23 Jan 2006
Komentari: 44

KomentarUpisano: Srijeda Feb 01, 2006 4:01 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

ne znam sta su prethodnici pricali, ali ubjedljivo zlatna medalja ide MACI, a srebrna HRSUMU....poslije njih ide ogromna praznina
shejtan
Mafija
Mafija

KomentarUpisano: Srijeda Feb 01, 2006 9:56 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

haha
Velika matura
Velika matura

Komentari: 527

KomentarUpisano: Srijeda Feb 01, 2006 10:30 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

senad hadzifejzovic je stvarno gadan sa svojim CD ovima i posebno sa onim dijelom gdje dovede goste da se dobro posvadjaju, na sta on vidno svrsava
Na vrh
nevidljiva
Obdanište
Obdanište

Godine: 26
Horoskop: Rak
Kineski: Pacov
Član od: 18 Feb 2005
Komentari: 131

KomentarUpisano: Srijeda Feb 01, 2006 10:41 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Mene nervira Gorana Toholj s Hayata.Godinama radi a jos nije prestala mucat,to se pogotovo vidjelo u Idealnim djevojkama,nevjerovatnu tremu ima.Cure iz Adio pameti su mi kako kad,nekad ok a nekad valjaju gluposti.Studio 99 ni ne treba komentarisat.Nervira me jedan voditelj s cvikama na BHT sto vodi Inpuls al mu ne znam ime.
Na vrh
chux
Jaslice
Jaslice

Horoskop: Ovan
Kineski: Svinja
Član od: 02 Jan 2006
Komentari: 81

KomentarUpisano: Srijeda Feb 01, 2006 11:15 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Uf sjecate li se Naide Kundurovic i onog kviza, cura nezna kad je bila olimpijada u Sarajevu Rolling Eyes . Nista bolji nije ni onaj Vedad.
Na vrh
micconi
Jaslice
Jaslice

Član od: 24 Nov 2005
Komentari: 68

KomentarUpisano: Srijeda Feb 01, 2006 11:55 am    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

Senad Hadzifejzović!Malo je ljudi na balkanu koji emisiju bilo kog žandra mogu napraviti nečim posebnim,mislim da drže situaciju u svojim rukama!
Na vrh
Marlae
Velika matura
Velika matura

Komentari: 527

KomentarUpisano: Srijeda Feb 01, 2006 2:49 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

micconi (citat):
Senad Hadzifejzović!Malo je ljudi na balkanu koji emisiju bilo kog žandra mogu napraviti nečim posebnim,mislim da drže situaciju u svojim rukama!

Dnevnik je inace najgledanija emisija bez obzira o kojoj se tv kuci radi, pa i nije neka umjetnost od TV dnevnika (bez obzira kako ga neko zove, CD, npr.) napraviti nesto.
Na vrh
shejtan
Mafija
Mafija

KomentarUpisano: Srijeda Feb 01, 2006 3:42 pm    Naslov komentara: Citiraj ovaj komentar

nevidljiva (citat):
Mene nervira Gorana Toholj s Hayata.Godinama radi a jos nije prestala mucat,to se pogotovo vidjelo u Idealnim djevojkama,nevjerovatnu tremu ima.

vala bas ona gorana...ne zna da dvije progovori..ima neki drhtav glas pravo..ide mi na zivce..lopatom bi je udaro

Otvori novu diskusiju   Odgovori na temu    infoBAR.ba magazin Forum Indeks » movieBAR Vremenska zona: CET (Evropa)
Idi na stranicu Nazad  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Naprijed
Stranica 8/11

Idi na:  
Ne možete ostavljati nove komentare u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
Ne možete prepraviti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite komentare u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum

© 2002-2008 infoBAR.ba
Svako nedozvoljeno preuzimanje sadrzaja infoBAR magazina (tekstova, slika, ...) strogo zabranjeno i kaznjivo!

e-mail:
info@infobar.ba