| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
anes Mala Matura

Član od: 26 Dec 2004 Komentari: 313 Mjesto: Bosnia Hercegovina
|
Upisano: Četvrtak Jan 26, 2006 1:45 pm Naslov komentara: |
|
|
najbolji senad H, mato dz,
daleko najgori su dragan marinkovic, od nedavno i faruk caluk, opcenito voditelji na hayatu su kriza..
a kako sam to mogao zaboraviti oni kvazi voditelji ala fedja fetahagic i kompanija krizzzzzzzzzaaaaaa |
|
| Na vrh |
|
budalica22 Forum expert

Godine: 28 Horoskop:  Kineski:  Član od: 17 Jun 2005 Komentari: 10125 Mjesto: Bosnia Hercegovina
|
Upisano: Četvrtak Jan 26, 2006 1:47 pm Naslov komentara: |
|
|
a da ne spominjem tinku i onog frajercica sto vodi bingo.. momku se placa skolovanje u italiji iz nasih djepova, i svaki put za emisiju mu se plati privatni avion.. kao da je clinton! a koliko momaka u sarajevu ima koji bi taj posao bolje radili _________________ mrze me i pljuju jer sam tu, rodjen u Sarajevu...
naposletku... mi smo barem imali Balasevica..
"postoje u nama neke dubine neprevodive u rijeci" |
|
| Na vrh |
|
amelyna Manageri

Godine: 28 Horoskop:  Kineski:  Član od: 17 Jan 2006 Komentari: 2378 Mjesto: sarajevo
|
Upisano: Četvrtak Jan 26, 2006 2:52 pm Naslov komentara: |
|
|
ako me iko nervira u zivotu (a mene je pravo tesko iznervirati) to je tinka
kako bi rado da je izmarisem
a tek njeni jadni pokusaji imitiranjka sisatih pink voditeljica
bruka i sramota
pa da bar ima sise pa inekako da cojk moze sta i vidjet
havarija ziva...............
i jos umalo da ode na eurosong, nedaj boze nikome |
|
| Na vrh |
|
ally_sa Studenti

Godine: 27 Horoskop:  Kineski:  Član od: 12 Maj 2005 Komentari: 733 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Četvrtak Jan 26, 2006 8:33 pm Naslov komentara: |
|
|
| budalica22 (citat): | | a da ne spominjem tinku i onog frajercica sto vodi bingo.. momku se placa skolovanje u italiji iz nasih djepova, i svaki put za emisiju mu se plati privatni avion.. kao da je clinton! a koliko momaka u sarajevu ima koji bi taj posao bolje radili |
e njih dvoje mi stvarno ide na zivce! |
|
| Na vrh |
|
elejla Obdanište

Godine: 28 Horoskop:  Kineski:  Član od: 12 Dec 2005 Komentari: 179 Mjesto: sarajevo
|
Upisano: Četvrtak Jan 26, 2006 9:37 pm Naslov komentara: |
|
|
| ma tinka nema pojma o zivotu! nerviraju me i oni " voditelji" sa ntv 99, a ubjedljivo nagore su one sa obn -a! |
|
| Na vrh |
|
Hammer Krezubi prvačić

Godine: 27 Horoskop:  Kineski:  Član od: 23 Dec 2005 Komentari: 222 Mjesto: USS Patrick Henry
|
Upisano: Petak Jan 27, 2006 12:52 am Naslov komentara: |
|
|
Odbijam gledati emisije koje imaju voditelje,a svaka TV kuca ima svoje bisere.Faruk je kriza na Hayatu,OBN ne znam ni ko sve vodi tamo ima onih (anti)talenata.Jedina dobra stvar kad su reklame na OBN-u pa dodje Dejana i puhne u slova Uuuuf! _________________ Fighter pilots are agressive by nature,full of self-confidence and very competitive because they want to be the best! |
|
| Na vrh |
|
lenky25 Manageri

Godine: 30 Horoskop:  Kineski:  Član od: 17 Jan 2006 Komentari: 2431 Mjesto: Imladris
|
Upisano: Nedelja Jan 29, 2006 1:47 am Naslov komentara: |
|
|
Kada se govori o najodvratnijem voditelju, onda je to bez premca DRAGAN MARINKOVIĆ!!!
Mislim da nije potrebno dalje komentirati.  _________________ Koga nema, bez toga se može!' ' |
|
| Na vrh |
|
shejtan Mafija

Godine: 25 Horoskop:  Kineski:  Član od: 26 Dec 2005 Komentari: 3950 Mjesto: Dzehennem
|
Upisano: Nedelja Jan 29, 2006 10:59 am Naslov komentara: |
|
|
eh...prvo bi iskorijenio one sa NTV99 onog kretena,onog krmka Igora i onog starog sto isto vodi njihov famozni "subotnji mozaik"..jao.
Pa onda oni voditelji sa OBN,tacnije,sa onih kvizova njhovih,krizic kruzic...bla bla..itd..pa onda imamo tu i faruka caluka,odvratnog majmuna koji vodi jos gori kviz tzv. jami..ma muka mi je od vecine tih kretena koji umisljaju nesto...ne znaju rijeci da progovore.. _________________
 |
|
| Na vrh |
|
nera18 Forum expert

Godine: 25 Horoskop:  Kineski:  Član od: 16 Dec 2005 Komentari: 6074 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Nedelja Jan 29, 2006 11:04 am Naslov komentara: |
|
|
sto se NTV99 tice vec sam se izjasnila...al kad me napomenzste Tinka je stvarno kriza Mozda bih i igrala taj bingo da nije nje
petak navece-ja pred tv-om i listici binga
Neki dan sam je srela u merkatoru...cura luda, fol ona puna sebe  _________________ Srest ćemo se,u svijetu tajni...
mi nismo sami...
 |
|
| Na vrh |
|
071 Obdanište

Godine: 24 Horoskop:  Kineski:  Član od: 02 Nov 2005 Komentari: 125 Mjesto: Logavina
|
Upisano: Ponedeljak Jan 30, 2006 12:48 am Naslov komentara: |
|
|
Senad Hadzifejzovic, Faruk Caluk i onaj seljak iz Zenice Ibrahim Muratovic, taj je stvarno dno dna. _________________ "Ne postoji ružna zena, samo može zafaliti rakije."
ZA ŠAMPIONE, DRŽAVE CIJELE... |
|
| Na vrh |
|
shejtan Mafija

Godine: 25 Horoskop:  Kineski:  Član od: 26 Dec 2005 Komentari: 3950 Mjesto: Dzehennem
|
Upisano: Ponedeljak Jan 30, 2006 1:23 am Naslov komentara: |
|
|
senad hadzifejzovic...  _________________
 |
|
| Na vrh |
|
Buca Forum expert

Član od: 23 Jan 2006 Komentari: 7712 Mjesto: Bilo gdje..
|
Upisano: Ponedeljak Jan 30, 2006 3:16 am Naslov komentara: |
|
|
Ne znam samo kako neki ljudi mogu da vode bilo kakve emisije a da fakultet (zurnalistika,prije svega ) nisu ni primirisali! Pa dzaba im i izgled kad se samo hihocu pred kamerama pri tome pazeci da im se ne istopi sminka...ccc..
U sustini,ne gledam TV ali kad se i to cudo desi onda definitivno padam s nogu od gluposti koje izvaljuju oni sa 99 ili one manekenkice sa OBN-a...
npr. "Da li vjerujete u zagrobni zivot?"-------- "Da,naravno,zivjela sam u Zagrebu 4 godine.."(?!)) ili onaj "BIla sam u Londonu i veoma dobro savladala londonski jezik..." wtf!?
Eto,ljudi moji kako su nam pametne nase voditeljice sa OBN-a....
ccc |
|
| Na vrh |
|
Dinamitas Jaslice

Član od: 23 Jan 2006 Komentari: 44
|
Upisano: Srijeda Feb 01, 2006 4:01 am Naslov komentara: |
|
|
ne znam sta su prethodnici pricali, ali ubjedljivo zlatna medalja ide MACI, a srebrna HRSUMU....poslije njih ide ogromna praznina _________________ papa benedikt 16-ti
zeljo 17-ti |
|
| Na vrh |
|
shejtan Mafija

|
Upisano: Srijeda Feb 01, 2006 9:56 am Naslov komentara: |
|
|
|
Marlae Velika matura

Član od: 17 Jun 2005 Komentari: 527 Mjesto: Bosnia Hercegovina
|
Upisano: Srijeda Feb 01, 2006 10:30 am Naslov komentara: |
|
|
| senad hadzifejzovic je stvarno gadan sa svojim CD ovima i posebno sa onim dijelom gdje dovede goste da se dobro posvadjaju, na sta on vidno svrsava |
|
| Na vrh |
|
nevidljiva Obdanište

Godine: 26 Horoskop:  Kineski:  Član od: 18 Feb 2005 Komentari: 131 Mjesto: Bosnia Hercegovina
|
Upisano: Srijeda Feb 01, 2006 10:41 am Naslov komentara: |
|
|
| Mene nervira Gorana Toholj s Hayata.Godinama radi a jos nije prestala mucat,to se pogotovo vidjelo u Idealnim djevojkama,nevjerovatnu tremu ima.Cure iz Adio pameti su mi kako kad,nekad ok a nekad valjaju gluposti.Studio 99 ni ne treba komentarisat.Nervira me jedan voditelj s cvikama na BHT sto vodi Inpuls al mu ne znam ime. |
|
| Na vrh |
|
chux Jaslice

Godine: 27 Horoskop:  Kineski:  Član od: 02 Jan 2006 Komentari: 81 Mjesto: Sarajevo
|
Upisano: Srijeda Feb 01, 2006 11:15 am Naslov komentara: |
|
|
Uf sjecate li se Naide Kundurovic i onog kviza, cura nezna kad je bila olimpijada u Sarajevu . Nista bolji nije ni onaj Vedad. |
|
| Na vrh |
|
micconi Jaslice

Član od: 24 Nov 2005 Komentari: 68
|
Upisano: Srijeda Feb 01, 2006 11:55 am Naslov komentara: |
|
|
| Senad Hadzifejzović!Malo je ljudi na balkanu koji emisiju bilo kog žandra mogu napraviti nečim posebnim,mislim da drže situaciju u svojim rukama! |
|
| Na vrh |
|
Marlae Velika matura

Član od: 17 Jun 2005 Komentari: 527 Mjesto: Bosnia Hercegovina
|
Upisano: Srijeda Feb 01, 2006 2:49 pm Naslov komentara: |
|
|
| micconi (citat): | | Senad Hadzifejzović!Malo je ljudi na balkanu koji emisiju bilo kog žandra mogu napraviti nečim posebnim,mislim da drže situaciju u svojim rukama! |
Dnevnik je inace najgledanija emisija bez obzira o kojoj se tv kuci radi, pa i nije neka umjetnost od TV dnevnika (bez obzira kako ga neko zove, CD, npr.) napraviti nesto. |
|
| Na vrh |
|
shejtan Mafija

|
Upisano: Srijeda Feb 01, 2006 3:42 pm Naslov komentara: |
|
|
| nevidljiva (citat): | | Mene nervira Gorana Toholj s Hayata.Godinama radi a jos nije prestala mucat,to se pogotovo vidjelo u Idealnim djevojkama,nevjerovatnu tremu ima. |
vala bas ona gorana...ne zna da dvije progovori..ima neki drhtav glas pravo..ide mi na zivce..lopatom bi je udaro _________________
 |
|
| Na vrh |
|
|