Autor Tema: Kupaci kostimi :)  (Posjeta: 3273 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lol@

• Fakultetlija
  • Spol: Ženski
Kupaci kostimi :)
« : 15. Travanj 2011, 19:35 »
Mislim da je sve jasno, kakvi, gdje, koliko?!

Stavljajte slike  ;)
Ne pijem, ne seksam se i nemam facebook, znaci ne radim nista sto rade mladi.

Offline Lol@

• Fakultetlija
Odg: Kupaci kostimi :)
« Reply #1 : 15. Travanj 2011, 20:20 »
Ja volim jednodijelne, ali ono vise otvoreno, nego zatvoreno  :P

Evo, ovaj mi je onako fin, pogotovo s ledja, ali nema slike. Super je ko se usudi ovo na sebe staviti:

I ovaj mi je predobar, njega bi nosila definitivno:
« Zadnja izmjena: 15. Travanj 2011, 20:23 Lolita »

Offline suzyf

• Adoloscent
« Reply #2 : 19. Travanj 2011, 20:35 »
najvise volim, dvodijelne, i to one sto im je gornji dio u obliku trokutica :)

i da su u mojoj najdrazoj boji, ruzicastoj ili ljubicastoj :)

Offline Lol@

• Fakultetlija
« Reply #3 : 19. Travanj 2011, 23:45 »
Ovaj gornji je interesantan, ali mi je nekako defektan...  :P

Ovaj PINK mi je puno bolji... Mi laaaaaaaaajk  :P

Evo, mog kostimica(ovaj lijevi, ljubicastveni), samo sto sam ja kupila 2, tirkizni i crni... To je bas model koji sam trazila... Mi hepiiiiii  :)
Ona je mozda manekenka, ali meni neuporedivo bolje stoji  ;D

Offline Mineaa

• Krezubi prvačić
  • **
« Reply #4 : 23. Travanj 2011, 16:50 »
nekad su mi najbolji kupaci bili u scandalu ali kako je danas scandal zatvoren ili sta vec bi sa njim, kupujem gdje stignem.  bude cool kupacih u bagatelli.. samo nisam isla od prosle godine pa ne znam uopste jesu li nabavili novu kolekciju, mozda je jos rano.. vidjet cemo.  ;D

Offline Lol@

• Fakultetlija
« Reply #5 : 23. Travanj 2011, 22:24 »
By the way, u Palmersu kupovati kostim ni za zivu glavu... Ja sam kupila jedan, koji mi se, nakon sto sam se 2-3 puta bucnula, totalno isprao...  :(

Mama ima nekoliko njihovih kostima i strasno je razocarana... Isprali su se i deformisali... :(

Ima dobrih kostima u Frenchy-u, tamo u Merkuru na Otoci... I bas su slatki i kvalitetni, uglavnom kvalitetniji od ovih u Palmersu, a puuuuuno su jeftiniji. Kupuju se odvojeno gornji i donji dio... Oba su po 10KM!

Offline Mineaa

• Krezubi prvačić
  • **
« Reply #6 : 25. Travanj 2011, 18:34 »
By the way, u Palmersu kupovati kostim ni za zivu glavu... Ja sam kupila jedan, koji mi se, nakon sto sam se 2-3 puta bucnula, totalno isprao...  :(

Mama ima nekoliko njihovih kostima i strasno je razocarana... Isprali su se i deformisali... :(

Ima dobrih kostima u Frenchy-u, tamo u Merkuru na Otoci... I bas su slatki i kvalitetni, uglavnom kvalitetniji od ovih u Palmersu, a puuuuuno su jeftiniji. Kupuju se odvojeno gornji i donji dio... Oba su po 10KM!

Ima li kakav Pinky, ali cooll hehe  ;)

Offline Lol@

• Fakultetlija
« Reply #7 : 25. Travanj 2011, 19:14 »

Ima li kakav Pinky, ali cooll hehe  ;)

Ne znam zaista, nisam dugo tamo bila, ali znam da ih svake godine imaju... Znam da su prosle godine imali neki pink-roskasti-metalik...

Nista te ne kosta da odes, pa nam javi sta ima...  ;) Ima i jedan Frenchy u robotu na Socijalnom, ali radnja je jako mala i bojim se da nemaju izbor kao u Merkuru...

I da, kupuju se odvojeno gornji i donji dio...

Offline f4x2a

• Krezubi prvačić
  • **
« Reply #8 : 21. Lipanj 2011, 23:54 »
Već danima pokušavate pronaći savršen kupaći kostim za ovo ljeto, ali nikako da nađete onaj pravi. Ili su vam košarice premale ili vas previše steže oko nogu ili previše otkriva neželjene mane. Ipak, za svakog postoji savršen kupaći kostim. Evo nekoliko savjeta. 

1.  Ženama koje imaju kruškoliku figuru najbolje pristaju dvodijelni kostimi ili jednodijelni, ali krojeni iz dva spojena dijela. Jednodijelni kostim s tamnijim donjim te gornjim dijelom živih boja ili s vodoravnim prugama sakrit će široke bokove i stražnjicu.

2.  Ako vam je struk širi od ramena i bokova, trebali biste potražiti kupaći kostim koji će skrenuti pažnju s trbuha. Dobar izbor su i jednodijelni kostimi s remenom ili nekim izduženim detaljima u srednjem dijelu, poželjan je V-izrez.

3. Žene s velikim grudima ne bi trebale nositi jako dekoltirane kostime. Zatvoreniji dekolte izgledat će bolje, a bit će i ugodniji za kretanje i plivanje.

4.  Male grudi izgledat će veće u čvrsto definiranim košaricama.

Offline Blueeyed

• Fakultetlija
« Reply #9 : 22. Lipanj 2011, 09:58 »
@suzzzyyy
 ovaj prvi je beton, posebno gornji dio... donji manje vise

samo postoji jedan problem sa victorijom, koja stvarno ima dobrih modela /al i ovi modeli na dvije noge prodaju 90% kupacih 8)/
kupaci victorijini su super, al su meni malo neprakticni za kupanja...oni su za foliranja uz sank i koktel...za paradiranje po plazi, a pojedini modeli nisu cak nimalo prakticni ni za suncanja...al da stoje za 10 stoje..

svidio mi se onaj jedan kupaci u Goldenpointu

a listajuci njihov site, vidim da ima jos par interesantnih
Sex ubija, umri sretan!

Offline suzyf

• Adoloscent
« Reply #10 : 23. Lipanj 2011, 21:43 »
kako sam i ja nedavno čula za goldenn point - sviđaju mi se modeli, imaju dobar izbor...a i ouno mi se sviđa ovaj koji si postavila na slici...

ma najbolje je naci neki kompromis između toga da je kosti i fensi i da se moze komotno plivat u njemu, bez straha da će ti, npr. spasti gornji dio:D

Offline Blueeyed

• Fakultetlija
« Reply #11 : 24. Lipanj 2011, 01:21 »
upravo to suzy....mada onda moj kompromis se svodi na najklasicnije kupace, trokutice il eventualno one sa malo sirim trakama koje se vezu oko vrata i to je to i normalne gace, plice, al ne one sto slete pri skoku :D mada realno uvijek se nest pomjeri....

i ovaj model iako izgledaaaa mmmmmmmm nije bas za nekos suncanja, vec za paradiranja....
Sex ubija, umri sretan!

Offline amoremore

• Pupoljak
  • *
« Reply #12 : 28. Lipanj 2011, 19:22 »
je li neko kupovao pompea kupace kostime? kakav je kvalitet? onako se cine simpa modeli...

Offline Shmexy

• Fakultetlija
« Reply #13 : 29. Lipanj 2011, 10:34 »
Ja zadovoljna posjedujem 2 kom. Cijena ok, modeli super.

Offline _Talijan_

• Adoloscent
  • Spol: Muški
« Reply #14 : 12. Srpanj 2011, 23:10 »
Evo ja se dobrovoljno stavljam na raspolaganje svim curama kada im trebadne misljenje oko kupovine kostima, da me slobodno povedu sa sobom, kupe mi 1 sok bilo koji (da ne bi bilo da reklamiram svoje) i rado cu im reci koji im stoji a koji ne...

Cak mogu pomoci i prilikom oblacenja kupaceg ukoliko zatreba.....

Ipak je kupaci velika stvar... xD xD xD