Autor Tema: Make up stvarcice bez kojih ne mozete?  (Posjeta: 8505 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shmexy

• Fakultetlija
  • Spol: Ženski
Odg: Make up stvarcice bez kojih ne mozete?
« Reply #60 : 26. Kolovoz 2011, 10:10 »
E fala za info o tušu, to mi je baš i trebalo.  :-* :-*

Offline Lol@

• Fakultetlija
« Reply #61 : 26. Kolovoz 2011, 11:50 »
No problem  ;)

Nemas sta izgubiti, 2,65 KM... :D

Javi kakav ti je!
Ne pijem, ne seksam se i nemam facebook, znaci ne radim nista sto rade mladi.

Offline Alisa u zemlji cuda

• Adoloscent
« Reply #62 : 26. Kolovoz 2011, 16:28 »
i meni je trebo tus.. :) thx!

Offline Lol@

• Fakultetlija
« Reply #63 : 27. Kolovoz 2011, 16:49 »
Hahaha... No problem  ;) Samo se nadam da cete obje biti zadovoljne.
Ne pijem, ne seksam se i nemam facebook, znaci ne radim nista sto rade mladi.

Offline milkica87

• Pupoljak
  • *
« Reply #64 : 06. Listopad 2011, 15:37 »
ja licno preferiram kvalitetnije proizvode iz razloga sto mi je lice jako osjetljivo...uz to imam i sestru koja mi daje svu kozmetiku tj poklanja :D tako da koristim armani maskaru eyes to kill, estee lauder su mi sjene i rumenilo.... mada nemam nista protiv drugih proizvodaca jer sam i prije koristlia max factor maskare, i pudere ....i oni su jako dobri :) al eto sada sam presla na ove ....

Offline ary

• Pupoljak
  • *
« Reply #65 : 21. Listopad 2011, 11:44 »
ja koristim tečni puder max factor lasting performance i prezadovoljna sam, ove kamene mjenjam ali max factor cream puff, miss sporty perfect stay,Manhattan Clearface Compact Powder, najbolji , maskara je pretežno iz avona neka, svaka im je dobra ali ova super schock max mi je najbolja, rumenilo opet AVON :) njihove kuglice su mi super.

Offline ajla7

• Pupoljak
  • *
« Reply #66 : 24. Listopad 2011, 02:10 »
Koristila sam razne pudere, od lacome, dior, vichy, maxfactor, loreal itd itd.. Ni jedan jedini puder mi nije odgovarao, jer imam masnu kozu, i nakon sat vremena sva sam u flekama.. Mama mi je donijela jedan dan Flormar mat puder koji kosta 10 Km, nikad u zviotu nisam izgledala ljepse nego kad stavim taj puder.. Odusevljena sam i cijenom i ucnikom, i ko god ima masnu kozu definitivno ga preporucujem..

Offline ajla7

• Pupoljak
  • *
« Reply #67 : 24. Listopad 2011, 02:10 »
Koristila sam razne pudere, od lacome, dior, vichy, maxfactor, loreal itd itd.. Ni jedan jedini puder mi nije odgovarao, jer imam masnu kozu, i nakon sat vremena sva sam u flekama.. Mama mi je donijela jedan dan Flormar mat puder koji kosta 10 Km, nikad u zviotu nisam izgledala ljepse nego kad stavim taj puder.. Odusevljena sam i cijenom i ucnikom, i ko god ima masnu kozu definitivno ga preporucujem..

Offline nia3

• Fakultetlija
« Reply #68 : 24. Listopad 2011, 10:01 »

Gdje si ga kupila? Nikad nisam primjetila po dm-u, cm-u i slično.

Offline Skviki

• Fakultetlija
« Reply #69 : 24. Listopad 2011, 11:22 »
Od lajnera ja bih preporucila Lorealov, malo je skuplji (15 KM) ali ima savrsenu cetkicu i savrsenu gustinu. Vecina lajnera se razlije ili je previse gusta pa ostavlja debeo trag. Ovaj je taman kako treba.

Rumenilo sa prethodne strane od Bourjois je fantasticno, ja ga imam  u boji breskve i savrseno je. Skroz je blago i neutralno i tesko ti se moze desiti da naneses vise nego sto treba. Puderi su im takodje fantasticni, kao i olovke za oci. Vrlo postojana i kvalitetna sminka, a opet nije puno skupa.
Take it easy...

Offline ajla7

• Pupoljak
  • *
« Reply #70 : 26. Listopad 2011, 01:15 »

Gdje si ga kupila? Nikad nisam primjetila po dm-u, cm-u i slično.

Kupila sam ga u kiseljaku, ali mislim da ima i u sarajevu, tj. kod tramvajske stanice na marijin dvoru ima mala ona kao "dzidzara" i tu ima puder ;)

Offline zizzy

• Krezubi prvačić
  • **
« Reply #71 : 26. Listopad 2011, 13:21 »
e sad.. bez kojih ne mogu, tj. bez kojih ne izlazim iz kuce.. to su krema za lice (Balea), puder za osjetljivu kozu (koji se ni ne primijeti a prekrije nedostatke da nisu tako vidljii , tj. ublaze ih), i maskaru ( Revlon vec godinama.. To je standardna "obleka" za lice, izuzev kad izlazim negdje posebno, onda ide poseba tretman i sminkanje..